Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Uw winkelmandje is nog leeg

Retourneren

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Na aanmelding retour 
Vanaf het moment van aanmelding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. In sommige gevallen is retourneren niet nodig en sturen wij een nieuw exemplaar op, dit wordt altijd duidelijk gecommuniceerd in de bevestiging van de retouraanvraag. 

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Hoe?
U kunt een retouraanvraag per e-mail aan ons melden. Je kunt ook het herroepingsformulier op deze pagina gebruiken. Wij zullen dit evalueren of het binnen de gestelde 14 dagen is en of het voldoet aan de voorwaarden die wij (en de wet) stellen aan retourneren. Vervolgens geven wij, per product, een akkoord of geen akkoord en kiezen zorgen voor de afhandeling.  

Wij sturen een e-mail met ons adresgegevens en toelichting over hoe je de bestelling kunt retourneren. Zodra uw retour verwerkt wordt ontvangt u een bevestiging per email.

Terugbetaling
De terugbetaling of het ruilen van artikelen gebeurt vaak al zodra we het artikel terug hebben ontvangen,  uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van je retouraanvraag. 
Terugbetaling gebeurt via onze betaalprovider. Als je het artikel niet binnen 14 dagen na het starten van de retourprocedure naar ons terugstuurt, vervalt je recht op retour en nemen wij het artikel niet meer terug. Heb je betaald met een cadeaubon? Dan krijg je het bedrag retour via een cadeaubon, niet in geld.

Bij het retour sturen van een complete bestelling en de keuze voor terugbetaling worden alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) terugbetaald. Bij een gedeeltelijke retournering van een bestelling krijgt u alleen de kosten van het product terug. 

De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor rekening van de klant. Indien gewenst sturen wij een retourlabel tegen een bedrag van € 6.95 (standaard pakket in Nederland), deze kan via ons contactformulier worden opgevraagd. 

Retourvoorwaarden
Retourneren kan alleen als de artikelen volledig, ongeopend en onbeschadigd zijn.

Retourneer producten zoals wij deze opgestuurd hebben, goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. U  bent zelf verantwoordelijk voor uw retourzending, wij raden daarom aan om deze zending te verzekeren. Alleen dan kunt u bij beschadiging onderweg een claim indienen bij de vervoerder.